lördag 1 januari 2011

Summering 2010

Dags att summera året!

Jag gick ju ut hårt med att anta Krajamarias utmaning att sy 12 klädesplagg till mig själv under 2010. Och sen på hösten antog jag nästa utmaning, Höstutmaningen 2010 som Tokigt å likt startat. Tyvärr så lyckades jag inte riktigt leva upp till mina mål, men en hel del blev sytt ändå.

Till mig själv blev det totalt 9 plagg: Kritstrecksrandig blus, grå batiktunika, prickig omlottblus, två par trosor, randig assymetrisk blus, svart långärmad topp, grå manchesterkjol och en blommig klänning.

Jag har börjat sticka en kofta och en tröja till mig själv också, men inte fått klart någon av dem ännu.

Till barnen har det inte blivit så mycket, dottern har fått en tunika, en fleecejacka och en klänning.

Två större projekt under året har varit studentklänningen till L och lapptäcket till lille nykomlingen V. Till honom sydde jag också ett litet set kläder med två bodys och ett par byxor.

I början av året provade jag på lite Sashikobroderi och under sommaren fixade jag till mitt syrum och gjorde tygdecoupage och klädde om stolar. 


I stort är jag nöjd med årets syende, även om jag alltid vill göra mer än vad jag lyckas, det är väl bara att inse att man inte har så mycket tid som man skulle vilja!  Jag har en del planer för vad jag vill sy under 2011, men tror att det är bäst att låta bli att avge några löften :)

Gott nytt år på er alla!

1 kommentar:

  1. Det var väl ett bra sy-år med nio nya plagg till dig själv i garderoben och dessutom en studentklänning också. Att man sedan vill få mer gjort är en annan sak ;).

    SvaraRadera