måndag 8 november 2010

Randigt igen

Jag har tydligen snöat in på randiga blusar...

 

Den här blusen påbörjade jag för ett tag sen men har tagit ett tag att få klar eftersom andra saker har kommit ivägen så att helgerna har blivit fullbokade med annat än att sy. Mönstret är från Loretti, köpt som PDF-mönster från Sewingpatterns.com, tyget köpte jag tidigare i höstas. Knäppningen fram är fusk och blusen knäpps istället med ett dolt blixtlås i sidan.

I helgen har jag också varit på syfestivalen i Älvsjö. Det varungefär samma utställare som vanligt, lite nya tygaffärer såsom Znok design, JNY design och MiniSkunk som jag inte sett tidigare. De har mest barntyger, jättefina, men inget jag är ute efter just nu. Jag saknade däremot Stina Jakobsson där jag brukar kunna hitta fina batiktyger. Lite blev det ändå köpt,  några jerseytyger och ett ylletyg.Jag tycker att jat lyckades bra med färgmatchningen på det blå ylletyget mot det prickiga tyget jag köpte tidigare i höstas :) Tanken är att det ska bli en kjol och en topp till.

4 kommentarer:

 1. Vilken snygg blus!!! Kul knäppning där fram :)

  SvaraRadera
 2. Lade kommentaren fel... Men vad jag skrev då var att jag tycker att blusen är kanonfin och att detaljen med omlottknäppning över bröstet var väldigt snyggt!

  // maasa

  SvaraRadera
 3. Snygg blus. Fuskknäppningen var mycket snygg.

  SvaraRadera