torsdag 5 januari 2012

Syåret 2011 - en sammanfattning

Jag var på väg att skriva att jag inte gjort mycket i år, tills jag började titta på vad jag faktiskt gjort och insåg då att det inte var så lite som jag trodde!
Mest har jag sytt till mig själv, totalt blev det nio plagg; tre toppar, två sommarblusar, tre kjolar och ett par trosor. Till mina egna barn har det inte blivit något sytt, men dottern har fått ett par stickade raggsockar och en stickad mössa, lille V har fått en badrock och som ettårspresent fick han ett par byxor och en skjorta.
Jag har deltagit i två sew-alongs under året, en under sommaren och en under hösten (Summer Essentials Sew-along 2011och Fall Essentials Sew-Along 2011), jag kommer säkerligen att hoppa på några nya sew-alongs eller utmaningar under 2012.
Jag stickar vidare på tröjor till mig själv men är verkligen en periodare på stickning, så de kan ligga ett bra tag i dvala innan jag kommer igång igen och där ligger de just nu. Min förhoppning är att få några stickade plagg till mig själv klara under 2012.
Andra projekt jag tänker försöka mig på under 2012 är att sy en BH, sy åtminstone ett par byxor och sen skulle jag gärna vilja sy en jacka också!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar