söndag 30 oktober 2011

Twister

Dags för lite höstkläder! Jag hade tänkt att jag skulle göra en ordentlig planering av vad jag skulle sy, men nu lutar det mer åt att jag syr lite vad som faller mig in istället. Jag har en del tyger som ligger och väntar och först ut blev denna twisttop i gråblå viskosjersey från Stoff och Stil, mönstret är nr 2788 från Jalie.
Jag gjorde några mindre ändringar, längde den några centimeter och gjorde ärmarna hellånga och sen ändrade jag halslinningen bak - i mönstret är den också v-ringad bak med ett knytband - jag ändrade till en vanlig rund ringning bak istället. Det var en rolig modell att sy, lättsydd men ändå något extra.

Nästa sak på gång är en annan topp och till den ska det också bli en kjol. Jag håller också på med att sticka en tröja, fram- och bakstycke är klara och ärmarna en bra bit på väg.
Helgen som kommer är det Syfestival på Stockholsmässan, ska försöka ta mig dit någon av dagarna och hoppas att jag hittar något skoj :)

3 kommentarer:

  1. Snygg tröja! Jag försökte kommentera ditt senaste inlägg men det fungerade inte :(. Jag ville bara önska dig lycka till med BH-sömnaden. Det kommer säkert gå jättebra :)

    SvaraRadera