måndag 1 mars 2010

Utmaning 2010 och planering

Utmaning 2010Hittade en utmaning hos Krajamaria som jag tänkte försöka hänga med på. Målet är att sy kläder till sig själv under 2010, ett klädesplagg per månad. Jag tror nog att jag modifierar den lite och inte håller så strikt på ett plagg per månad, men tolv plagg på året är jag fortfarande med på, sytt eller stickat.

Jag sydde klart en blus idag men har inte fotat den än, behöver lite dagsljus för att det ska bli några bra bilder. Om jag tänjer lite på tidsgränsen så kanske jag kan räkna in omlottröjan som jag blev klar med sista dagarna i december 2009....

Sen har jag en del nya planer på gång: en kofta av garnet jag köpte på syfestivalen förra helgen, ett lapptäcke som jag också köpte tyger till då och sen är det studentklänning till Li som också skall sys, men hon/vi har inte riktigt bestämt modell ännu.

5 kommentarer:

 1. Hej. Vill bara säga att jag anslutit dig till min latmasklista över de som är anslutna till Karjamarias syutmaning. Du hittar den i min bloggs vänsterspalt. Roligt att fler vill vara med.

  SvaraRadera
 2. [...] Prenumerera på RSS ‹ Utmaning 2010 och planering [...]

  SvaraRadera
 3. Imponerad av den fina skjortan du sytt! Det var ju en utmaning som heter duga att börja med! Gillar speciellt detaljen med den avvikande röda knappen! Skoj att du óckså vill utmana dig och sy kläder till dig själv.

  SvaraRadera
 4. [...] värmen håller i sig så kan den nog bli använd en hel del. Det här får väl räknas som nr 2 i utmaningen, så jag har 10 plagg kvar att göra, dags att sätta [...]

  SvaraRadera
 5. [...] är nr 3  i utmaningen, jag har ännu inte bestämt vad nästa [...]

  SvaraRadera